Palvelut

Vahinkotarkastus on aina ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään. Tarkastuksen aikana tutkimme autosi ja selvitämme korjaustarpeen, sekä saat aika- ja kustannusarvion heti. 

Jos et pääse paikan päälle, klikkaa itsesi tästä Vaurioturvan sivuille, paina “Aloita korjaus” ja kirjoita omat- ja autosi tiedot. Tämä ei sido sinua mihinkään vaan lähettää kuvat ja tiedot meille vaurioarvioon.

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja näin ollen toimitamme myös vauriotietosi heille puolestasi. Autamme myös vakuutuskorvauksen hakemisessa, jos sinun tai vastapuolen vakuutusten haussa ilmenee ongelmia.

Maalaustyöt teemme ammattimaisesti ja luotettavasti sovittuna aikana. Käytämme työssämme laadukkaita Spies Heckerin maaleja, sekä muita laadukkaita tuotteita joilla voimme taata parhaan mahdollisen pinnan. Pohjatyöt ja maalaukset teemme kunkin automerkin vaatimusten mukaisesti.

Maalaamomme on perustettu 2010 ja työllistämme kolme osaavaa maalaria, joilla on myös maalauksen lisäksi taitoa kiillotuksesta, pinnoituksesta, erikoismaalauksesta ja autojen sisäpintojen puhdistuksesta.  

Ruostekorjaus on melkein välttämätön jokaisen auton elämänkaaressa. Vaihteleva säämme ja ajoväylien suolaukset saavat pienetkin kiveniskut nopeasti ruostumaan, joten ne on parasta poistattaa ja käsitellä ennen isompaa leviämistä. Mitä pienempänä ruostevauriona se saadaan pysäytettyä, sitä edullisemmaksi se sinulle tulee. 

Ruostekorjauksessa avaamme maalipinnan ja tarkastamme kuinka paljon ruoste on kerennyt syömään metallia ja jatkamme työskentelyä sen vaatimalla tavalla. Jos kuitenkin ruoste on kerennyt syövyttää metallin puhki, käännymme peltiseppämme puoleen.

Ruoste tai muilla syöpymisvaurioilla ei ole kuluttajaviraston mukaan takuuta.

Peltityöt luotamme laadukkaalle peltisepälle, Auto ja Kone Merkkiniemi Oy:lle, jolla on yli 30 vuoden kokemus. Pienet osumat ja helposti nypittävät vauriot saamme omassakin hallissa suoristettua, mutta isommat ruoste korjaukset jotka vaativat pellin vaihdon hitsaten, peltiseppä tekee omissa tiloissaan.

Sinun ei mahdollisista auton siirroista tarvitse kuitenkaan huolehtia, vaan me hoidamme yhteistyön peltisepän kanssa!

Muovikorjaus on meille myös tuttua ja korjaamme niin pienet kosmeettiset viat, kuin halki menneet puskurit asiaan kuuluvalla tavalla. Halkeamat korjaamme vaurion vakavuuden mukaan niittejä käyttämällä, liimaamalla tai muovihitsauksella.  

Vaurion ollessa niin suuri ettei sen korjaus täytä turvallisuuskriteerejä, voit valita uuden osan tai käytetyn hyvälaatuisen kierrätysosan välillä. Kierrätetty osa on edullisempi kuin täysin uusi ja säästät samalla myös luontoa. Teemme uudelleen käytettävästä osasta kuitenkin uuden veroisen!

Kuitu puskurit ja muut osat on meille myös tuttuja, joten niidenkin korjaus onnistuu!

Umpioiden kirkastus tuo lisänäkyvyyttä ja tukee turvallista ajamista. Himmentyneiden umpioiden kirkkaus voidaan palauttaa, joko kiillotuksen tai lakkauksen avulla.
 
Lakka suojelee umpiota uv-säteiltä ja valot pysyvät kirkkaana pidempään. Kiillotuksen yhteydessä pinnalle levitetään uv-suoja, mutta sen tuoma pinta ei suojele valoja himmenemiseltä yhtä vahvasti kuin lakka. Kiillotetun umpion pintaan levitämme uv-suojan, joka kuluu ajan kanssa.

Jos jäi kysyttävää palveluistamme tai haluat sopia oman autosi tarkastuksen ja korjauksen löydät yhteystietomme täältä!